Junajted ponudio 34 miliona funti za Šoa

Sautempton je prošlog mejseca odbio ponudu Junajteda od 27 miliona funti za Šoa, pa je klub sa Old Traforda poslao uvećanu ponudu na 34 miliona
0 komentar(a)
Luk Šou, Foto: Thefootballspace.com
Luk Šou, Foto: Thefootballspace.com
Ažurirano: 24.06.2014. 12:58h

Fudbalski klub Mančester junajted uvećao je ponudu na 34 miliona funti za igrača Sautemptona Luka Šoa, prenijeli su danas britanski mediji.

Sautempton je prošlog mejseca odbio ponudu Junajteda od 27 miliona funti za Šoa, pa je klub sa Old Traforda poslao uvećanu ponudu od 34 miliona, naveo je list Dejli Miror.

Šo, koji bi večeras od 18 časova protiv Kostarike na Mundijalu prvi put u karijeri trebalo da nastupi za reprezentaciju Engleske, odigrao je samo 60 prvenstvenih utakmica za Sautempton, a u novom klubu mogao bi da zarađuje 100.000 funti nedjeljno.

Trener Mančester junajteda Luj van Gal zahtijevao je od uprave da dovede 18-godišnjeg Šoa i želi da izvršni potpredsjednik kluba Ed Vudvord završi posao čim se lijevi bek Sautemptona vrati iz Brazila.

Engleska će takmičenje na Svjetskom prvenstvu u Brazilu završiti u prvoj fazi, a večeras će u Belo Horizonteu protiv Kostarike pokušati da osvoji prve bodove u Grupi D.

Bonus video: