Vanda Ikardi u suzama: Kada su Mauru oduzeli traku, kao da je ostao bez noge

"Pozvala sam Marotu i zamolila ga da Ikardi ponovo igra jer mu to mnogo znači. Nama nikada nije bila namjera da odemo iz Intera", poručila je Ikardijeva supruga i agent
2716 pregleda 1 komentar(a)
Vanda Ikardi, Foto: Printscreen YouTube
Vanda Ikardi, Foto: Printscreen YouTube

Teški dani su iza Maura Ikardija - Argentincu je oduzeta kapitenska traka u Interu, jer nema napretka u potpisivanju novog ugovora. Napadač nakon toga nije putovao na meč Lige Evrope, protiv bečkog Rapida, a jučerašnji meč protiv Sampdorije je zbog navodne povrede koljena odgledao sa tribina.

Javnost u Italiji i navijači Intera optužili su Ikardijevu suprugu i agenta Vandu, da je odgovorna za sve što se dešava sa devetkom Intera.

Vanda je sinoć, u emisiji Tiki Taka kazala da je njihov cilj da Mauro ostane u klubu.

"Željela bih da Mauro bude malo više zaštićen od kluba. Teško je reći da li zlonamjerne i netačne spekulacije dolaze iz kluba ili je izvor van njega. Ako bih birala između novog ugovora i dolaska nekog igrača koji bi dao bar pet normalnih pasova Ikardiju po utakmici, izabrala bih ovo drugo", poručila je Vanda.

Nije se tu zaustavila.

"Neki kažu da je traka beznačajna ali za Maura je to bilo kao da je ostao bez noge. On nosi taj dres sa toliko ponosa da ako treba donositi odluke o novcu ili prema ljubavi prema dresu, uvijek je birao dres. Nije bilo nikakvog upozorenja da će se to desiti, a ja sam konstantno u kontaktu sa Interom, a saznali smo za to preko Tvitera. Ništa mi nijesu rekli o tome, a imali smo sastanak od tri sata. Mauro je dao 120 golova u ovom dresu i on vjeruje u ovaj tim. Mi smo porodica "interista", bilo da je na terenu ili ne. Inter je moja porodica. Pozvala sam Marotu i zamolila ga da Ikardi ponovo igra jer mu to mnogo znači. Nama nikada nije bila namjera da odemo iz Intera", poručila je Ikardijeva supruga i agent.

Vanda je rano u subotu napadnuta blizu stadiona "Đuzepe Meaca". Njen automobil, u kome su bila i djeca, pogođen je kamenicama.

"Vozila sam djecu na trening i na sreću incident se dogodio na području gdje postoje sigurnosne kamere. Bila sam u šoku, pozvala sa nekoga iz Intera i pet minuta kasnije me je pozvao Bepe Marota. Bio je to veoma koristan i ohrabrujući razgovor. Bio je veoma ljubazan i zahvalna sam mu na tome, jer je Mauro bio jako uznemiren. Bio je u užasnom stanju, ali on u tim situacijama pokušava da bude jak. Pitala sam Moratu da li može da nam pomogne da Mauro ponovo zaigra, jer mu to mnogo znači. Nije nam namjera da napustimo Inter, nikako", poručila je ona.

U emisiju se uključio i Bepe Marota.

"Hoćemo da smirimo situaciju jer je odluka napravljena a takve stvari su potrebne u porodici kako bi djeca rasla. Pokušao sam Mauru da objasnim potez, i trener je pokušao takođe. Bilo mi je žao da vidim Vandu kako plače, ali sve radimo za dobro Intera, Maura i navijača. To je bila dobra odluka. Nikad nismo sumnjali u Ikardijev profesionalizam. Uskoro ćemo razgovarati o ovome ako ona želi", rekao je Marota.

Bonus video: