Juventus poslao novu ponudu Barseloni za Sančesa

Juventus je poslao drugu, bolju ponudu Barseloni za napadača Aleksisa Sančesa, prenijeli su danas italijanski mediji.
1 komentar(a)
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.06.2014. 13:04h

Juventus je poslao drugu, bolju ponudu Barseloni za napadača Aleksisa Sančesa, prenijeli su danas italijanski mediji.

Sportski sajt Kalćo njuz prenio je da je uprava italijanskog šampiona poslala ponudu vrijednu 20 miliona eura za Sančesa, pošto želi da ojača napad za sljedeću sezonu, u kojoj će se crno-bijeli takmičiti u Ligi šampiona.

Barselona je prošle nedjelje odbila ponudu od 18 miliona eura za Čileanca.

Takođe, navodi se da će uprava Juventusa preko svog napadača Artura Vidala pokušati da ubijedi Sančesa da dođe u Torino. Obojica se nalaze sa reprezentacijom Čilea na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a Sančes je noćas bio strijelac u pobjedi nad Australijom od 3:1.

Sančes je prošle sezone postigao 19 golova za Barselonu, a mediji su spekulisali da je za njega zainteresovan i Mančester junajted.

Mediji: Drogba postigao dogovor sa Juventusom

Fudbaler Galatasaraja Didije Drogba dogovorio se sa Juventusom oko uslova i potpisaće dvogodišnji ugovor sa italijanskim šampionom, prenijeli su danas turski mediji.

Drogba (36) će potpisati ugovor sa Juventusom poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu, na kome učestvuje sa reprezentacijom Obale Slonovače. Mediji spekulišu da je ugovor vrijedan 4,5 miliona eura, a napadač će dobiti i bonuse u zavisnosti od broja utakmica i učinka.

Drogba je karijeru počeo u Le Manu, igrao je još za Gengam, Marsej, Čelzi i Šangaj, odakle je prošlog januara prešao u Galatasaraj.

Za reprezentaciju Obale Slonovače debitovao je 2002. godine i do sada je odigrao 101 utakmicu i postigao 65 golova.

Bonus video: