RAZVOJNI TURNIR

Crnogorski kadeti izgubili od Azerbejdžana

Meč u Vogošći odlučen je u 30. minutu kada je Akimov centrirao, a Đurković u želji da interveniše loše zahvatio loptu i poslao je iza leđa Vukašinovića.
0 komentar(a)
Kadeti, Foto: FSCG
Kadeti, Foto: FSCG
Ažurirano: 18.02.2019. 13:15h

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena od Azerbejdžana sa 1:0 u prvom kolu razvojnog turnira UEFA koji se održava u Bosni i Hercegovini.

Meč u Vogošći odlučen je u 30. minutu kada je Akimov centrirao, a Đurković u želji da interveniše loše zahvatio loptu i poslao je iza leđa Vukašinovića.

Najbolju šansu da donese izjednačenje našem timu propustio je Ognjen Peličić koji je u 62. minutu glavom pucao preko gola.

"Tvrda i borbena utakmica, sa puno jakih duela na sredini terena u teškim uslovima za igru uz izjednačen posjed lopte i ravnoprvnu borbu. Po prvi put smo počeli utakmicu u ovom sastavu, sa četiri igrača koja su upisala debi u dresu reprezentacije, što je uticalo na brzinu i preciznost igre našeg tima. Osim propuštenih prilika Čelebića u prvom dijelu i Peličića u drugom poluvremenu, nismo imali pokušaja da ugrozimo protivnika pa je teško doći do pozitivnog rezultata. Protivnik je u prvom dijelu iskoristio grešku naše zadnje linije i postigao gol za pobjedu. Poslije današnjeg napora moramo se kvalitetno pripremiti za sjutrašnji duel sa reprezentacijom Bosne, rekao je selektor Ljutica za sajt FSCG-

Duel sa Bosnom i Hercegovinom igra se sjutra u 11 časova.

Za Crnu Goru su igrali: Uroš Vukašinović (Lazar Carević), Aleksandar Milić (Dušan Bigović), Marko Tući (Jovan Jablan), Admir Musić (Mirza Hot), Emrah Krcić, Vladan Burzan (Vladan Kordić), Eldin Čelebić (Vojin Manojlović), Vido Petričević (Petar Šušić), Miloš Banićević, Pavle Krstović (Andrija Ćosović), Aleksa Đurković (Ognjen Peličić).

Preporučujemo za Vas