Kaka pregovara sa Sao Paulom

Razlog zbog kojeg bi Kaka mogao napustiti Milano je navodno poboljšanje odnosa sa suprugom, koji su, kako tvrde izvori bliski porodici, loši u posljednje vrijeme
0 komentar(a)
Rikardo Kaka, Foto: Beta/AP
Rikardo Kaka, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.06.2014. 23:13h

Kako navodi italijanska "Gazeta", Rikardo Kaka je najavio odlazak iz Milana i želi da se priključi Sao Paulu.

Nekada najbolji igrač svijeta želi da napusti "rosonere" i ode u klub u kojem je ponikao.

Njegovi žena i djeca se trenutno nalaze u Brazilu, u kojem će biti do aprila. Razlog zbog kojeg bi Kaka mogao napustiti Milano je navodno poboljšanje odnosa sa suprugom, koji su, kako tvrde izvori bliski porodici, loši u posljednje vrijeme.

Brazilac je proveo nekoliko dana na ostrvu Fernando de Noronja i odvojen je od porodice koja mu nedostaje, a kako mediji u Italiji vjeruju, Brazilac bi se zadržao u Sao Paolu do aprila, kada bi trebao da pređe u američku MLS ligu, tačnije u Orlando, čiji je vlasnik njegov dugogodišnji prijatelj.

Kaka je proveo najbolje godine u Milanu sa kojim je osvojio Ligu šampiona i Skudeto, da bi 2009. prešao u Real Madrid za 65 miliona eura.

Četiri godine je igrao u "kraljevskom klubu", u kojem nije briljirao (dosta je vremena bio povrijeđen), pa se vratio u Grad mode.

Kaka je upisao 125 nastupa za Sao Paulo i postigao 47 golova, dok je za Milan igrao u dva navrata i tresao mrežu 77 puta na 223 meča.

Saga oko transfera bi trebalo da bude gotova za nekoliko dana.

Bonus video: