Džaja vjeruje u Zvezdu: Napad na Ligu šampiona

"Imamo rezultat koji je obećavajući (0:0), ali se u javnosti misli da će biti lakše, za razliku od kluba. Neće biti lako, ali Zvezda je spremna“, rekao je počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić
67 pregleda 1 komentar(a)
Džajić, Foto: Marko Metlaš
Džajić, Foto: Marko Metlaš
Ažurirano: 28.08.2018. 16:34h

Počasni predsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić kaže da vjeruje da ekipa Vladana Milojevića da može da napravi podvig i eliminiše Salcburg za plasman u Ligu šampiona.

„Glavni cilj je bio da se kvalifikujemo za jesen u Evropi, a sada imamo šansu i za Ligu šampiona. Naravno da svi želimo to, imamo rezultat koji je obećavajući (0:0), ali se u javnosti misli da će biti lakše, za razliku od kluba. Neće biti lako, ali Zvezda je spremna“, rekao je Džajić novinarima pred put u Austriju.

Kao glavni adut istakao je trenera Milojevića, odnosno njegovu taktiku.

„Otkad je Milojević trener svim ekipama u Evropi smo se suprostavljali na pravi način, nema razloga da ne vjerujem da neće biti isto u Salcburgu. Nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo se radovati. Vjerujem u igrače da će odigrati kvalitetno i disciplinovano“.

Džajić upozorava da niko ne sme u ovom trenutku da se zadovolji obezbijeđenom grupnom fazom Lige Evrope.

„Najvažnije je da ćemo dalje igrati u Evropi, iako se nikad ne zadovoljavam s tim. Ako je već imamo šansu da igramo Ligu šampiona treba je iskoristiti“, poručuje treća Zvezdina zvezda.

Kako je dodao, Salcburg u Beogradu nije stvorio nijednu šansu, dok je Zvezda u dvije situacije mogla da zatrese mrežu Austrijanaca i tu gaji optimizam.

Revanš utakmica Salcburg - Crvena zvezda igra se sjutra od 21 sat na Red Bul areni.

Bonus video: