Depaj: Često razmišljam o Realu

Holanđanin je 2015. stigao u Junajted iz Ajaksa kao velika nada, ali je za godinu i po dana provedenih u timu sa "Old traforda" postigao svega sedam golova iz 53 nastupa
365 pregleda 1 komentar(a)
Memfis Depaj
Memfis Depaj

Memfis Depaj je oživio svoju karijeru u Lionu, u koji je prešao 2017. iz Mančester junajteda.

Holanđanin je 2015. stigao u Junajted iz Ajaksa kao velika nada, ali je za godinu i po dana provedenih u timu sa "Old traforda" postigao svega sedam golova iz 53 nastupa.

Ove sezone Depaj je asistirao 12 puta i postigao šest golova na 22 meča, pa zahvaljujući dobrim partijama razmišlja o koraku naprijed.

U intervjuu koji je dao za "Helden" časopis, otkrio je šest klubova za koje bi nastupao poslije Liona, a nijedan od njih nije Mančester junajted.

- Lion je veliki klub, ali nije među najboljih pet u Evropi. Prešao bih u Real Madrid, Barselonu, Čelsi, Mančester siti, Pari sen Žermen ili Bajern Minhen. Želim da odem u grad i klub koji mi odgovaraju, u tim koji stvarno želi da igra fudbal. Često razmišljam o Realu, "kraljevskom klubu", ali sam trenutno fokusiran samo na Lion, vidjećemo gdje će put da me povede. - kazao je 24-godišnji Depaj.

Bonus video: