Petrovčani se goleadom oprostili od navijača

"Mislim da su nas brojne povrede u drugom dijelu sezone spriječile da se plasiramo u Evropu, iako smo igrama to zaslužili", kazao je Malovrazić
0 komentar(a)
Ćetković, Foto: Savo Prelević
Ćetković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.06.2014. 07:53h

Fudbaleri Petrovca okončali su sa stilom sezonu u kojoj nisu uspjeli da obezbijede izlazak na evroscenu, ali u kojoj ni u jednom momentu nisu strepjeli za opstanak.

Momci Milorada Malovrazića napunili su mrežu Rudara na oproštaju od navijača (3:0) i završili sezonu na sasvim solidnom 5. mjestu.

"Mislim da su nas brojne povrede u drugom dijelu sezone spriječile da se plasiramo u Evropu, iako smo igrama to zaslužili. Takođe, siguran sam bi bili makar četvrti da smo zadržali igrače iz prvog dijela prvenstva", kazao je Malovrazić, ocijenivši da je sezona bila uspješna, uprkos svemu.

Muhović za Petrovac i Milić za rudar “razmijenili” su po jednu prmašenu šansu u prvih pola sata, nakon čega je domaćin poveo - Muhović je pogodio mrežu lijepim udarcem sa ivice šesnaesterca.

U meču lišenom takmičarskog značaja Petrovčani su bili bolji i u nastavku, što su krunisali sa još dva gola.

Napadač Ivan Jablan izborio je penal u 53. minutu koji je realizovao defanzivac Miloš Lakić za 2:0.

Rudar je propustio priliku da da se vrati u igru nakon zicera Milića, a kazna je stigla tri minuta prije kraja - Muhović je na centaršut Kacića postigao drugi gol na meču i postavio konačnih 3:0.

Petrovac - Rudar 3:0 (1:0)

Petrovac - Pod Malim brdom. Gledalaca: 200. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Pavićević (Podgorica), Blažo Bogdanović (Nikšić). Strijelci: Muhović 39, 87, Lakić 53. penal.

Petrovac: Popović, Čelebić, Grbović, Lakić, Martinović (Kacić), Golubović, Muhović, Jablan, Marković (Medigović), Šofranac, Pejaković (Božović).

Rudar: Radanović, Tomašević, Fatić (Noma), Mijušković, Milić, Gačević (Šljivančanin), Đurić, Kato, Jovanović, Nestorović, Vlahović (Sekulić).

Bonus video: