Kolarov i bogatstvo za Benatju

Mančester siti je poslao Romi bezobraznu ponudu za 27-godišnjeg centralnog beka Mehdija Benatju
2 komentar(a)
Mehdi Benatija, Foto: Beta/AP
Mehdi Benatija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.05.2014. 20:52h

Mančester siti je poslao Romi bezobraznu ponudu za 27-godišnjeg centralnog beka Mehdija Benatju. "Građani" daju 20 miliona eura i beka Aleksandara Kolarova za Marokanca. I ne samo to, već se Mančester siti obavezuje da isplaćuje dio plate srpskom internacionalcu.

Mediaset je obajvio da je Benatja dogovorio lične uslove sa Mančester sitijem, prema kojima bi imao godišnju paltu između tri i četiri miliona eura. Cijenu marokancu nijesu podigle samo sjajne igre u Romi, već i interesovanje Barselone i Bajerna. Roma ne želi da s eodrekne benatje, ali...

"Prošle godine sam se odrekao ogromnog novca i dao sam prednost Romi. Odrekao sam se velike sume, uz obećanje da ću dobiti odličan ugovor ako s eplasiramo u Ligui šampiona. Sezonu smo uspješno završili a valter Sabatini se ponaša kao da sam dječak. Ono0 što su mi ponudili je smješno i kao da mi ništa nijesu obećali", kazao je Benatja.

A protiv odlaska Benatje je kapiten i ikona Rome, Franćesko Toti.

"Nadam se da će klub naći rješenje da Benatja ostane, jer on je igrač svjetske, top klase. Biznis međutim diktira sve, ali se nadam da će se naći rješenje da ostane", kazao je Toti.

Igrači Rome su na udaru najajčih svjetskih klubova, pa je "vučica" odbila ponudu Mančester junajteda za holandskog vezistu Kevina Strotmana. Iako će Strotman propustiti Mundijal zbog povred ekoljena, Luis van Gal je uputio ponudu, jer je sjajnog vezistu pratio i u utakmicama PSV-a, odakle je prošle godine pojačao Romu.

Bonus video: