U Podgorici bilbord posvećen legendama Intera

"Grazie campioni (hvala šampioni)", piše na bilbordu u Ulici Vaka Đurovića blizu Vezirovog mosta
63 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 27.05.2014. 16:54h

Navijači Intera su na “Đuzepe Meaci” 10. maja, potom i osam dana kasnije u Veroni protiv Kjeva, ispratili četiri igrača koja su završila misiju u Milanu - Havijera Zanetija (kraj karijere), Dijega Milita, Valtera Samuela i Estebana Kambijasa, koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Argentini.

Interisti širom svijeta su tada na razne načine pozdravili četvoricu junaka "triplete" iz 2010. godine, a navijači "crno-plavih" (zvanična grupa pod nazivom Interminabili) u Crnoj Gori su možda bili i najoriginalniji - juče je u Podgorici osvanuo bilbord posvećen kvartetu "gaučosa".

"Grazie campioni (hvala šampioni)", piše na bilbordu u Ulici Vaka Đurovića blizu Vezirovog mosta koji bi, kako saznajemo, dobio prostor mnogo ranije da je bilo slobodnog bilborda usred političke kampanje pred izbore koji su održani prije dva dana.

Informacija na zvaničnom sajtu Intera

Detalj iz glavnog grada Crne Gore je brzo stigao i do Italije, a informacija je postavljena i na zvaničnom sajtu Intera pod naslovom "crnogorski Interminabili pozdravili heroje triplete".

"U Podgorici ćete naići na bilbord na kojem kratko i jasno piše "hvala". I u toj jednoj riječi se vidi emocija i zahvalnost herojima koji su Inter doveli do krova svijeta", stoji na sajtu velikana iz Milana.

Inače, ovo nije prvi put da navijači Intera u Podgorici na ovakav način pokazuju ljubav prema klubu.

Bilbord iz 2010. godine

Naime, isto se dogodilo i krajem maja 2010. samo nekoliko dana nakon što je Inter proslavio titulu prvaka Evrope koju je čekao 45 godina...

Tada su dva bilborda krasila glavni grad - jedan kod Sahat kule, drugi blizu Autobuske stanice.

Bonus video: