Janković: Protiv Slovačke sam razbio tremu, protiv Irana je bilo mnogo bolje

"Razlika je velika u odnosu na našu ligu, igra se brže, ima malo prostora, mora više da se trči i brže da se razmišlja"
69 pregleda 1 komentar(a)
Branislav Janković, Foto: Www.sport.sk
Branislav Janković, Foto: Www.sport.sk
Ažurirano: 27.05.2014. 08:23h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Crna Gora je završila mini-turenu po srednjoj Evropi, porazom od Slovačke (2:0) i remijem sa Iranom u Austriji (0:0) okončana je takmičarska sezona 2013/14 i obavljeni posljednji testovi pred septembarski start kvalifikacija.

Od nekoliko novih fudbalera koji su silom prilika dobili šansu, najviše je pokazao igrač iz domaće lige - vezista Grblja i mlade reprezentacije Branislav Janković pokazao je, ili najavio, da bi u budućnosti mogao da bude od pomoći "A timu".

Protiv Irana je imao šansu u posljednjih 20 minuta i bio, ispostavilo se, najopasniji naš igrač. Njegov šut sa 25 metara bio je jedini pokušaj da se ugrozi gol Irana...

"Dao sam sve od sebe, mislim da se to vidjelo na terenu. Protiv Slovačke prebrodio sam tremu, mislim da je protiv Irana bilo mnogo bolje", kaže vezista Grblja, koji je svjestan da je igrao dvije utakmice na mnogo većem nivou nego što mu pruža domaći fudbal.

"Razlika je velika, igra se brže, ima malo prostora, mora više da se trči i brže da se razmišlja. Trudiću se da ubuduće primijenim ono što sam naučio za ovo kratko vrijeme, u nadi da ću ponovo dobiti šansu u najboljem timu", zaključio je Janković.

Bonus video: