Anćeloti želi Vidala, Juve traži Moratu i Koentraa ili Marsela

To je objavio torinski „Tutosport”, koji uvijek ima prave informacije iz „stare dame” i navodi da bi sve moglo da bude razriješeno 2. juna
0 komentar(a)
Vučinić i Vidal, Foto: Reuters
Vučinić i Vidal, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.05.2014. 11:52h

Na pomolu je velika trampa dva giganta evropskog fudbala - Real će pokušati da dovede Artura Vidala, a Juventus u zamjenu za njega traži Alvara Moratu i jednog od dva lijeva beka - Fabija Koentraa ili Marsela.

To je objavio torinski „Tutosport”, koji uvijek ima prave informacije iz „stare dame” i navodi da bi sve moglo da bude razriješeno 2. juna.

Nakon čuvene „desime”, Karlo Anćeloti ne želi da se uspava, jer je svjestan da su mu neophodna pojačanja kako bi i sljedeće sezone mogao da osvaja trofeje. Kako je ispunio san Madriđana, sada može da traži Florentinu Peresu koga god hoće.

Njegov pik je, navodno, 27-godišnji čileanski reprezentativac, koji je jedan od najboljih igrača Juventusa. Pominjalo se da Real želi i Pola Pogbu, ali je Anćeloti više „zapeo” za Vidala.

Real i Juve su i nedavno bili u kontaktu, a Peres već ima zakazan sastanak sa predsjednikom prvaka Italije Andreom Anjelijem, na kojem je glavna tema trebalo da bude prelazak Alvara Morate u Torino.

Prvi čovjek „merengesa” ne želi da proda mladog napadača, osim ako se dogovori da može da ga otkupi za istu ili malo veću svotu novca poslije godinu.

Takav ugovor je potpisan i prilikom prodaje Danija Karvahala Bajer Leverkuzenu, koji se ekspresno vratio na „Santjago Bernabeu” i postao standardni prvotimac.

Sada, kada se u čitavu priču uključila i mogućnost da Vidal krene ka Madridu, Anjeli je poslao jasnu poruku - u zamjenu za njega hoće Moratu, jednog od dva beka (Koentraa ili Marsela) i novac. Pitanje je da li će se te želje ispuniti...

Bonus video: