Ramos: Želim da završim karijeru u Realu

„Privilegovan sam što sam dio najbolje ekipe na svetu. Nadam se da ću mnogo godina ostati u Realu i tu završiti karijeru”, rekao je heroj finala Lige šampiona
1 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Beta/AP
Serhio Ramos, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.05.2014. 09:16h

Heroj lisabonskog finala Lige šampiona se zakleo na vječnu vjernost Realu - Serhio Ramos je poručio da želi da okonča karijeru u redovima desetostrukog prvaka Evrope.

Odlični defanzivac je u 93. minutu donio izjednačenje „kraljevskom klubu”, koji je u produžetku razbio gradskog rivala Atletiko i slavio sa 4:1.

„Privilegovan sam što sam dio najbolje ekipe na svetu. Nadam se da ću mnogo godina ostati u Realu i tu završiti karijeru”.

„Od prvog dana imam podršku navijača i na tome ću im zauvijek biti zahvalan. Ostvario mi se san”, rekao je Ramos.

Madridski „As” je prenio da će uprava Reala tokom ljeta razgovarati sa Ramosovim agentima o novom ugovoru. On je 2011. godine potpisao saradnju sa „merengesima” do 2017.

„Gol u Lisabonu je najvažnija stvar u mom životu. Kada sam vidio da je lopta ušla u mrežu, to je bio nevjerovatan osećaj koji ne mogu da opišem riječima”, istakao je 28-godišnji odbrambeni igrač, koji je bio junak i u revanšu polufinala sa Bajernom, kada je dao dva gola.

Ramos je 2005. iz Sevilje stigao na „Santjago Bernabeu” i do sada je odigrao 403 utakmica i postigao 48 golova. Sa Realom je osvojio tri šampionske titule, Ligu šampiona i po dva Kupa i Superkupa Španije.

Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 115 utakmica i postigao devet golova, a osvojio je Mundijal u Južnoj Africi i dvije titule na evropskim prvenstvima.

Bonus video: