Rudar ubjedljiv protiv Mornara u Pljevljima

"Odigrali smo dobru utakmicu, dali četiri gola, mogli možda i još neki, ali i ovako sam zadovoljan jer smo pokazali ozbiljnost i dovoljno želje da pobijedimo", kazao je trener Rudara Mirko Marić
0 komentar(a)
Budućnost-Rudar, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Rudar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2014. 08:51h

Nije bilo mnogo dilema pod Golubinjom. Indisponirani Barani bili su lak zalogaj za raspoložene Pljevljake, pa će šansu za opstanak u prvoligaškom društvu potražiti u baražu, dok „rudarima“ ostaje gostovanje u Petrovcu i pokušaj da domaćinu u direktnom duelu preotmu petu poziciju na tabeli.

Rudar je poveo u 10. minutu kada je Milić sjajno reagovao na centaršut Kata i glavom sproveo loptu u mrežu nemoćnog Masoničića.

"Odigrali smo dobru utakmicu, dali četiri gola, mogli možda i još neki, ali i ovako sam zadovoljan jer smo pokazali ozbiljnost i dovoljno želje da pobijedimo", kazao je trener Rudara Mirko Marić.

Potom je Japanac Noma u 27. i 32. minutu promašio dva zicera za ovjeru trijumfa, da bi Fatić golom u 51. minutu, ipak stvari postavio na svoje mjesto i domaćinu već tada obezbijedio tri boda.

Ponovo Milić, glavom u 66. i Gačević efektno nogom tri minuta kasnije, samo su zaokružili kvalitetno izdanje domaćina koje ja svakako zadovoljilo vjerne navijače.

"Mi smo mislima već bili u baražu, uz to smo i nastupili bez nekoliko standardnih prvotimaca, pa je i poraz sasvim očekivan. U narednih desetak dana pokušaćemo da osvježimo ekipu i da u dvije najvažnije utakmice u sezoni pokušamo da zadržimo status prvoligaša", riječi su stratega Mornara, Obrena Sarića.

Rudar - Mornar 4:0 (1:0)

Pljevlja - Stadion pod Golubinjom. Gledalaca: 400. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović i Marko Stanković (Cetinje). Strijelci: Milić 10, 66, Fatić 51, Gačević 69. Crveni karton: Mijušković (Mornar)

Rudar: Radanović, Noma (Golubović), Gordić, Tomašević, Fatić (Talović), Gačević, Vlahović, Đurić, Kato (Vuković), Nestorović, Milić.

Mornar: Masoničić, Dubljević, Arsenijević, Petrović, Obradović (Vujačić), Bogdanović, Tomić, Lalošević (Đurković), Mijušković, Kajević, Memedović (Smolović).

Bonus video: