Golubovčani pobjedom obezbijedili opstanak

Lakše nego što govori krajnji rezultat, pošto su Golubovčani protiv sebe imali nezainteresovanog rivala, Dečić, koji je već ispao iz lige
0 komentar(a)
Zeta-Sutjeska, Foto: Zoran Đurić
Zeta-Sutjeska, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.05.2014. 09:03h

Tradiciju dobrih igara protiv komšija iz Tuzi, Zeta je pretočila u pobjedu, kojom je obezbijedila opstanak.

Lakše nego što govori krajnji rezultat, pošto su Golubovčani protiv sebe imali nezainteresovanog rivala, Dečić, koji je već ispao iz lige.

"Mi već nekoliko utakmica igramo sa podmlađenom ekipom. Igrači koji su u nastavku dobili priliku pokazali su da ću na njih moći ozbiljno da računam naredne sezone u Drugoj ligi", kazao je Fuad Krkanović, trener Dečića.

Zeta je nakon pola sata igre imala dva gola prednosti.

Najprije je Kukuličić pogodio na odlično proigravanje Popovića, a nedugo zatim najbolji igrač utakmice, Došljak, udvostručio je prednost.

Početkom nastavka Došljak je još jednom pogodio mrežu Pavličića i otklonio dileme oko pobjednika.

Rezervista Kalačević je sredinom nastavka evrogolom iz velike udaljenosti pogodio za, činilo se, katastrofu domaćina.

Da ne bude tako, pobrinuli su se u završnici Ljuljđuraj, a potom i rezervista Mihailović sa dva pogotka, za konačnih 4:3.

"Zasluženo smo savladali otpisani Dečić, kontrolisali smo utakmicu sve do kraja, kada nas je opuštanje moglo skupo koštati. Najbitnije je da smo konačno osigurali opstanak i sada možemo mirnije da odigramo posljednju utakmicu", kazao je Miloš Dujković, vezista Zete.

Dečić - Zeta 3:4 (0:1)

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 200. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević i Nikola Vujović (Bar). Strijelci: Ljuljđuraj 74, Mihailović 76, 90 - Kukuličić 14, Došljak 30, 52. Dujković 71.

Dečić: Pavličić, Krkanović, Tuzović, Ramović, Kuč, Zlatičanin, Camaj (Ljuljanović), Pepić, Padović (Averić), Ljuljđuraj (Mihailović) Kasapi.

Zeta: Gačević, Šoć, Aligrudić, Đ. Vukčević, St. Vukčević, Lopičić, Dujković (V. Vukčević), Popović (Radinović), Došljak, Vlaisavljević (Kalačević), Kukuličić.

Bonus video: