Van Gal dovodi Fabregasa?

Novi menadžer Junajteda, Luis van Gal, je dobio odriješenu kesu za transfere ovog ljeta i imaće puno izbora u pronalaženju novih igrača za sljedeću sezonu
0 komentar(a)
Fabregas, Foto: Beta/AP
Fabregas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.05.2014. 17:21h

Kako navodi engleski Sport, Mančester junajted je spreman da ponudi 53 miliona eura za vezistu Barselone, Seska Fabregasa.

Prije samo nekoliko dana čelnici Barselone su postavili cijenu za koju Španac može da napusti "blaugranu", a ona je iznosila 55 miliona. Čini se da bi Barsa bila zadovoljna i sa iznosom od 53 miliona, zbog igara koje je pružao Fabregas ove sezone.

Dijete iz "La Masije" nije bio u prvom planu Tate Martina, pa možda zbog toga i nije uspio da pokaže svo znanje, ali je sigurno da kada je došao iz Arsenala 2011. godine, njegova forma je samo opadala.

Novi menadžer Junajteda, Luis van Gal, je dobio odriješenu kesu za transfere ovog ljeta i imaće puno izbora u pronalaženju novih igrača za sljedeću sezonu.

Uz Fabregasa, koji je odavno na radaru "đavola", spominje se još i Toni Kros iz Bajern Minhena, a neki engleski mediji javljaju da su pregovori oko tog igrača za prelazak na "Old traford" već počeli.

Bilo kako bilo, očekuje se da će Fabregas, kojeg je Arsen Venger napravio igračem, promijeniti sredinu ove sezone, a koja će njegova sljedeća stanica biti vidjećemo se narednih mjeseci, jer se kao potencijalni kupac njegovih usluga spominje upravo "profesor" Arsen Venger.

Bonus video: