Serhio Ramos: Atletiko je favorit

"Atletiko Madrid je favorit. Oni su osvojili titulu šampiona Španije, a predstojeće finale je za njih jedinstvena prilka"
1 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.05.2014. 15:07h

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je danas da je Atletiko Madrid favorit u predstojećoj utakmici finala Lige šampiona u kojoj se sastaju ova dva madridska rivala.

"Atletiko Madrid je favorit. Oni su osvojili titulu šampiona Španije, a predstojeće finale je za njih jedinstvena prilka. Da budemo realni, nikada drugoplasirana ekipa ne ostane upamćena. Finale se igra da bi se u njemu pobijedilo, a oni će ići na pobjedu", rekao je Ramos za španske medije.

Odbrambeni igrač Real Madrida dodao je da će njegova ekipa pružiti maksimum na terenu, jer bi osvajanje LŠ bio ostvarenje snova igrače ovog kluba.

"Daćemo bukvalno sve za titulu u Ligi šampiona. Dosta vremena je prošlo od kako smo posljednji put bili u finalu, i imamo jedinstvenu priliku da dođemo do trofeja. Nadam se da ću odigrati utakmicu života, a to žele i moji saigrači. Svi žele da pruže maksimum", rekao je Ramos.

Ramos je dodao da bi volio da u finalu Lige šampiona nastupi i Dijego Kosta za Atletiko Madrid, jer vjeruje da na važnim utakmicama treba da igraju najbolji igrači, što po njegovim mišljenju Kosta jeste.

Real Madrid i Atletiko Madrid sastaće se u subotu u Lisabonu u finalu Lige šampiona.

Bonus video: