Menadžment šampion Lige smjerova “Dr Dragan Lajović”

U organizaciji sportsko-rekreativnog društva "Ekomen", održan turnir smjerova Ekonomskog fakulteta koji nosi naziv po tragično preminulom profesoru i dekanu Draganu Lajoviću
105 pregleda 1 komentar(a)
Liga smjerova, Foto: EKOMEN
Liga smjerova, Foto: EKOMEN
Ažurirano: 20.05.2014. 10:40h

Smjer Menadžment pobjednik je Lige smjerova Ekonomskog fakulteta u Podgorici, koja se od ove godine igra u čast tragično preminulog profesora i dakana fakulteta Dragana Lajovića.

Ekipa Menadžmenta opravdala je ulogu apsolutnog favorita i u finalu slavila protiv smjera Preduzetništvo/Finansije sa 3:1, iako je na poluvremenu bilo za autsajdera obećavajućih 0:0.

Prije toga, u polufinalnim duelima, Menadžment je do nogu potukao smjer Ekonomije javnog sektora I (7:0), dok su smjerovi Preduzetništvo i Finansije (ove godine nastupali zajedno) boljim izvođenjem penala savladali Ekonomiju javnog sektora II, nakon što je u regularnom toku bilo 1:1.

U meču za treće mjesto viđen je obračun dva tima Ekonomije javnog sektora. Prva ekipa nije bila sentimentala prema kolegama iz učionice i u pravom vatrometu golova slavila sa 11:5.

Na turniru su još učestvovali smjerovi Računovodstvo, Kvanitativna ekonomija, Međunarodni biznis i Marketing.

Balša Jovović sa smjera Menadžment proglašen je za najboljeg igrača, Mitar Radulović iz Ekonomije javnog sektora I bio je najbolji strijelac turnira (11 golova), dok je za najboljeg golmana proglašena dama - Ivana Čađenović, koja je primila samo dva gola, zahvaljujući sjajnim odbranama, ali i "bedemu" koji su formirale njene kolege u odbrani.

Liga je otvorena pozdravnim govorima Natalije Mušure, koja je je PR Sportsko-rereativnog društva "Ekomen", kao i dekana Ekonomskog fakulteta prof.dr. Milivoja Radovića.

Nakon toga odigran je meč između profesora, asistenata i studenata Ekonomskog fakulteta sa jedne strane, te zaposlenih u Investiciono-razvojnom fondu, u kojem je dr Lajović obavljao ulogu predsjednika Fonda. Slavili su "ekonomisti" sa 5:3.

Bonus video: