Ešli Kol odlazi iz Čelzija

Kolov ugovor sa Čelzijem ističe na ljeto i uprava kluba mu najvjerovatnije neće ponuditi novi, pošto nije uspio da se izbori za mjesto u timu
0 komentar(a)
Ešli Kol, Foto: Beta/AP
Ešli Kol, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.05.2014. 09:38h

Fudbaler Čelzija Ešli Kol rekao je danas da će na ljeto najvjerovatnije napustiti londonski klub, pošto traži "novo putovanje u svom životu", poslije osam godina provedenih na Stamford Bridžu.

"Razgovaram sa mojim agentom o narednim opcijama. Nažalost, čini se da Čelzi neće biti jedna od njih", naveo je Kol na svom Tviter profilu.

Kolov ugovor sa Čelzijem ističe na ljeto i uprava kluba mu najvjerovatnije neće ponuditi novi, pošto nije uspio da se izbori za mjesto u timu.

Kol se prošle nedjelje povukao iz reprezentacije Engleske, pošto ga selektor Roj Hodžson nije uvrstio na spisak igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Kol je 2006. godine iz Arsenala prešao u Čelzi za koji je odigrao 338 utakmica i postigao sedam golova. Sa "plavcima" je osvojio Premijer ligu, Ligu šampiona, četiri FA kupa, Liga kup i Komjuniti Šild.

"Sada tražim novo putovanje u svom životu. Nadam se da će biti kao do sada, puno zabave i trofeja. Hvala Čelziju na osam godina zadovoljstva. Prošli smo zajedno kroz mnogo stvari, dobrih i loših. Naravno, zahvalan sam i navijačima koji su me podržavali i u teškim i lijepim trenucima", rekao je Kol.

Bonus video: