Inter se već oprostio s desetoricom igrača

Inter će tako od ljeta rasteretiti budžet za ukupno 17 miliona eura s obzirom na to da su Milito i Kambijaso (sa godišnjom platom od pet odnosno 4,5 miliona) bili najplaćeniji igrači "crno-plavih"
1 komentar(a)
Dijego Milito, Inter, Foto: Beta/AP
Dijego Milito, Inter, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.05.2014. 17:04h

Sezona u Seriji A je završena sinoć, a italijanski mediji su već danas sastavili listu od 10 igrača koji sigurno više nisu članovi Intera za narednu sezonu.

Havijer Zaneti je protiv Kjeva odigrao i posljednji meč u karijeri, a pored njega su se od Intera oprostila još trojica "senatora" - Dijego Milito, Esteban Kambijaso i Valter Samuel.

Kako sada stvari stoje, sva trojica će se vratiti u domovinu. Milito je najbliži povratku u Rasing iz Aveljanede, Kambijasa traži River Plata, a popularni Zid je na meti Boke juniors.

Uz njih, dres Intera je prošlost i za Kristijana Kivua (takođe završio karijeru), golmana Luku Kastelacija, mladog beka na pozajmici iz Čelzija Oliveiru Valasa, Gabija Mudingaija, Makdonalda Marigu i Uga Kampanjara.

Italijanski "Skaj sport", doduše, navodi da situacija sa Kampanjarom i dalje nije sto odsto izvjesna, ali da vjerovatno napušta Milano.

Inter će tako od ljeta rasteretiti budžet za ukupno 17 miliona eura s obzirom na to da su Milito i Kambijaso (sa godišnjom platom od pet odnosno 4,5 miliona) bili najplaćeniji igrači "crno-plavih".

Kivu je odnosio 2,1 milion, Samuel, Zaneti i Kampanjaro po 1,5, Mudingaji 1,1, Mariga 700 hiljada, Valas 600, a Kastelaci 500 hiljada...

Bonus video: