Nojer pod znakom pitanja za Mundijal!

Nojer je kliniku čuvenog doktora Miler-Volfarta napustio sa povezom preko desnog ramena, a nezvanične informacije minhenskog "TZ"-a govore da je oštetio kapsulu ligamenta
1 komentar(a)
Manuel Nojer, Foto: SkySport News HD
Manuel Nojer, Foto: SkySport News HD
Ažurirano: 19.05.2014. 14:55h

Iako je djelovalo da je u finalu Kupa Njemačke doživio samo lakšu povredu, Manuel Nojer bi mogao da propusti Mundijal u Brazilu!

Prvi golman reprezentacije Njemačke i Bajerna je danas bio kod čuvenog doktora Hansa-Vilhelma Miler-Volfarta, čiju je kliniku napustio sa povezom preko desnog ramena, a nezvanične informacije minhenskog "TZ"-a govore da je oštetio kapsulu ligamenta.

Bivši čuvar mreže Šalkea je tokom subotnje utakmice sa Dortmundom pao na desno rame, ali je bez problema nastavio meč.

Dan kasnije, bilo je vidljivo da ima probleme, jer je na proslavi Bavaraca na balkonu Gradske skupštine samo držao pehar lijevom rukom.

Kod Miler-Volfarta je danas bio i kapiten "elfa" Filip Lam, koji je meč sa "milionerima" napustio u oprvom poluvremenu zbog povrede stopala, ali će biti spreman za Mundijal.

"Nije ništa opasno. Dijagnoza je bolja nego što se mislilo", rekao je Lam.

Selektor Njemaca Joahim Lev ima problema sa povredama glavnih igrača, jer je van stroja Bastijan Švajnštajger, a tek su se oporavili Sami Kedira i Miroslav Klose.

Bonus video: