Grbalj se osigurao i gurnuo Mornar ka baražu

Domaćinu je opet nedostajala oštrina u napadu koja ga je krasila u prvom dijelu druge polusezone, što je jasan znak krize u igri izabranika Obrena Sarića
0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.05.2014. 07:43h

Mornar je protiv Grblja vezao deveti meč bez pobjede, i ne samo to - Barani su prvi put u drugoj polusezoni poraženi na svojoj Topolici.

Bodove zahvaljujući kojima Grbljani neće strepjeti u posljednja dva kola (dovoljan im je i bod za opstanak), gostima je donio Obradović u 72. minutu, nakon slobodnog udarca Jankovića i loše reakcije defanzivaca Mornara.

"Ovo su važni bodovi koji će nam omogućiti mirnu završnicu sezone. Bilo je napeto do samog kraja, ali smo uspjeli. Ponoviću još jednom, milina je raditi sa ovim momcima", oduševljen je trener Grblja Aleksandar Nedović.

Na Topolici je gledan tvrd meč, bez mnogo pravih prilika za gol.

Domaćinu je opet nedostajala oštrina u napadu koja ga je krasila u prvom dijelu druge polusezone, što je jasan znak krize u igri izabranika Obrena Sarića.

"Igrači kao da nisu izdržali pritisak važnosti meča. Po ko zna koji put smo primili gol nakon neše greške. Ne predajemo se, borićemo se do kraja da izbjegnemo baraž", rekao je Sarić.

Pred Baranima je težak zadatak, jer je neophodno da pobijede Rudar u Pljevljima i Zetu kod kuće, ali i da sačekaju dva kiksa Mladosti, od koje su slabiji u međusobnim duelima.

Mornar - Grbalj 0:1 (0:0)

Bar - Stadion Topolica. Gledalaca: 300. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović i Dejan Pajović (Cetinje). Strijelca: Obradović 72.

Mornar: Lakićević, Dubljević, Arsenijević, Petrović, Radulović, Vujačić, Obradović, Mijušković (Lalošević), Kajević, Memedović (Vučinić), Bogdanović (Džanović).

Grbalj: Radulović, Obradović, Janković (Kalić), N. Bogdanović, Ašćerić, Međedović (Magud), I. Bogdanović, Carević, Pepić (Đalović), Milojko, Glavan.

Bonus video: