Dujković srušio Rudar, Zeta na tri boda od opstanka

Kako Pljevljaci nisu pretrgrli u pokušaju da izjednače, Zeta je bez problema sačuvala 1:0, mogla je čak i da poveće prednost
0 komentar(a)
Zeta-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Zeta-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.05.2014. 08:09h

Zeta je po očekivanju savladala totalno nezainteresovani Rudar, koji se “obezbijedio” prošle subote, i došla na korak od direktog opstanka.

Izabranicima Rada Vešovića u posljednja dva kola dovoljna su tri boda da teoretski izbjegnu baraž, a “zicer” je naredne subote u Tuzima protiv otpisanog Dečića.

Domaćin je mogao da riješi pitanje pobjednika i u prvom poluvremenu, ali je sve odloženo za početak nastavka, tačnije 55. minut.

Klikovac je sjajno prošao i asistirao Milošu Dujkoviću, koji je gađao donji ugao sa ivice šesnaesterca.

Kako Pljevljaci nisu pretrgrli u pokušaju da izjednače, Zeta je bez problema sačuvala 1:0, mogla je čak i da poveće prednost.

"Pravo je čudo kako nismo dali gol u prvom poluvremenu, s obzirom na broj šansi koje smo stvorili. U nastavku nam se posrećilo da rano pogodimo mrežu, a drago mi je što sam ja presudio", kazao je strijelac jedinog gola, Dujković.

Za Rudar, kao da je sezona već završena.

"Moji momci su bezvoljno, a Zeta je više željela pobjedu. Pokušaćemo da se trgnemo i u narednom kolu pobijedimo Mornar", kazao je Mirko Marić, trener Rudara.

Zeta - Rudar 1:0 (0:0)

Golubovci - Stadion Trešnjica. Gledalaca: 150. Sudija: Vladan Kojović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Đukić (Cetinje) i Nikola Radulović (Podgorica). Strijelac: Dujković 55.

Zeta: Gačević, Radulović (Aligrudić), Šoć, Klikovac, Dujković, Cavnić, Došljak (Radinović), Krstović, Vlaisavljević, Čolaković, Kukuličić (Popović).

Rudar: Radanović, Noma, Šljivančanin, Tomašević, Igumanović (Bambur), Fatić, Mijušković (Gordić), Milić, Đurić, Kato (Ni. Sekulić), Nestorović.

Bonus video: