Turnir smjerova u čast Dragana Lajovića

Memorijalna liga smjerova “Dr Dragan Lajović” će trajati od 16. do 18. maja, a nadmetaće se ekipe svih smjerova Ekonomskog fakulteta.
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2014. 15:12h

U petak, 16. maja u sa početkom u 18 sati, u sali Gimnazije “Slobodan Škerovic” biće otvorena VI Liga smjerova u malom fudbalu, koja je jedna od tradicionalnih aktivnosti Sportsko-rekreativnog društva studenata ekonomije i menadžmenta “EKOMEN”.

Ovogodišnje nadmetanje studenata koji su pred samim krajem osnovnih akademskih studija, biće odigrana u čast tragično preminulog profesora dr Dragana Lajovića, dekana i profesora na Ekonomskom fakultetu,

Nakon otvaranja će se odigrati revijalni meč između profesora i asistenata Ekonomskog fakulteta, sa jedne strane i zaposlenih u Investiciono-razvojnom fondu, u kojem je dr Lajović obavljao funkciju Predsjednika Fonda.

Memorijalna liga smjerova “Dr Dragan Lajović” će trajati od 16. do 18. maja, a nadmetaće se ekipe svih smjerova Ekonomskog fakulteta.

Timove čine apsolventi sa smjerova: Računovodstvo, Kvantitativna ekonomija, Međunarodni biznis, Ekonomija javne uprave, Finansije, Menadžment, Marketing, kao i ekipa smjera Preduzetništvo i biznis, koji je vodio profesor Lajović i koji je zajedno sa njima učestvovao u Ligi smjerova.

U organizaciji ovogodišnje Lige smjerova Društvo ističe posebnu zahvalnost prema Gimnaziji “Slobodan Škerović”, kao i preduzeću “Grafo Matex”, koji su se odazvali na zahtjev za saradnju.

Bonus video: