Minifudbal: Zagorič i Montenegro airlines u finalu

U uzbudljivim polufinalnim duelima Zagorič i Montenegro airlines osigurali plasman u finale
60 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2014. 09:42h

SD Zagorič i Montenegro airlines sastaće se u finalu plej ofa Lige Crne Gore u minifudbalu, epilog je polufinalnih duela.

SD ZAGORIČ - MASLINE 2:0 (0:0)

Slobodan Drobnjak 35, Popović Jovan 38

Igrač meča: Jovan Popović (SDZ)

Meč između ekipa SD Zagorič i Maslina donio je dobru igru sa jakim i čvrstim odbranama. Posebno su se istakli golmani Grujić i Raičević.

Ekipa Maslina je u nekoliko navrata bila konkretnija, ali nisu uspjela da postigne pogodak. I kada se činilo da će meč otići u penale, stigla je kasna - igrač SD Zagorič Slobodan Drobnjak je primio loptu na sredini terena, a igrači Maslina možda po prvi na meču mu ostavili malo prostora. Bila je to kobna greška - Drobnjak je uputio udarac iz daljine, lopta je zakačila jednog igrača Maslina prevarila Raičevića i završila u mreži za radost igrača SD Zagorič.

Masline su krenule na sve ili ništa pokušavali i sa golmanom, ali je stigla presuda iz konzranašada - Popović, koji je u tokom meča bio i najagilniji igrač SD Zagorič, primio je loptu na ivici kaznenog i rezantnim udarcem pogodio za 2:0.

MFK PODGORICA - MNE AIRLINES 1:1 (0:0) 4:5 penalima

Simić 38 - Medenica Dalibor 39

Igrač meča: Filip Mirotić (MGX)

Odličan meč sa dosta trčanja viđen je između ekipa MFK Podgorica i Montenegro Airlins-a, koji je je riješ tek nakon izvođena kaznenih udaraca.

Bila je to prava fudbalska borba, gdje su obje ekipe pokušavale da ugroze protivnički gol. Nije bilo promjena do pred sami kraj kada ekipa Podgorice nakon lijepe akcije Jovanovića i Simića povela sa 1:0. Međutim, kao i u prvenstvu, kada je takođe rezultat bio 1:1 (golovi postignuti jedan za drugim u 10. i 11. minutu), odmah je reagovala ekipa

Montenegro Airlines-a - Vuksanovića je odličnim pasom skoro sa plovine terena "pocijepao" odbranu Podgorice i pronašao Daca Medenicu koji je poravnavo rezultat i odveo meč u penale.

Više sreće je imala ekipa Montenegro Airlins-a, a i fenomenalnog Mirotića

na golu, koji je nakon osme serije odveo svoj tim u finale.

Bonus video: