„Tutosport”: Vučinić ide u Totenhem ili Everton

Vučinić je počeo sezonu u Juventusu kao starter, ali je njegovu povredu iskoristio Fernando Ljorente, pa je Mirko već u januaru bio na izlaznim vratima
3 komentar(a)
Vučinić, Foto: Beta/AP
Vučinić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.05.2014. 10:28h

Epizoda Mirka Vučinića u Italiji, duga 14 godina, bliži se kraju. Dobro obaviješteni „Tutosport” tvrdi da kapiten crnogorske reprezentacije odlazi u Englesku, odakle ga zovu Totenhem i Everton.

Vučinić je počeo sezonu u Juventusu kao starter, ali je njegovu povredu iskoristio Fernando Ljorente, pa je Mirko već u januaru bio na izlaznim vratima.

Dogovor sa Interom je propao, ali će 30-godišnji Nikšićanin ovog ljeta gotovo sigurno napustiti „bjankonere”, koji žele da nešto zarade na njemu, pošto mu ugovor ističe 2015.

Osim Vučinića, iz Juventusa odlaze još dva napadača - Fabio Kvaljarela i Pablo Osvaldo. Kvalja gotovo sigurno ide u Lacio, dok „stara dama” ne želi da plati 19 miliona eura Sautemptonu za italijanskog reprezentativca rođenog u Argentini, koji je u januaru došao na pozajmicu.

„Tutosport” piše i da će u redove 30-strukog šampona Italije će doći Aleksis Sančes iz Barselone, a moguće je da će uprava „napasti” i Edinsona Kavanija ili Marija Mandžukića.

Bonus video: