Ramos: Propustili smo idealnu šansu za titulu

„Nakon odlične sezone u prvenstvu, nismo bili na nivou kada je bilo najpotrebnije i dopustili smo da nam titula izmakne na veoma ružan način“, rekao je Ramos
1 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Serhio Ramos, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.05.2014. 09:50h

Poraz od Selte označio je i definitivno ispadanje Real Madrida iz šampionske trke u Španiji. „Merengesi“ su na „Balaidosu“ izgubili 2:0, a da su slavili imali bi šansu da u posljednjem kolu preteknu gradskog rivala Atletiko.

Takav epilog je razočarao Serhija Ramosa, koji je direktni krivac za prvi gol Selte.

„Nakon odlične sezone u prvenstvu, nismo bili na nivou kada je bilo najpotrebnije i dopustili smo da nam titula izmakne na veoma ružan način“.

„Osjećamo se tužno i razočarano, jer smo pustili idealnu priliku za osvajanje titule da prođe pored nas“, rekao je Ramos za zvanični sajt kluba.

Defanzivac Reala je poručio da sada to mora da se zaboravi i da saigrači i on sve misli moraju da usmjere na finale Lige šampiona 24. maja sa Atletikom u Lisabonu.

„Ne smijemo da kukamo ili da spuštamo glavu. Moramo da promijenimo brzinu i zaigramo kako znamo. Sada je trenutak da mislimo o finalu Lige šampiona i da budemo samokritični“.

„To je fudbal - jednog dana si gore, već sljedećeg si dolje. Real je sposoban za sve, moramo samo da prihvatimo ovo i izvučemo prave zaključke“, naglasio je Ramos.

Bonus video: