Ešli Kol se povukao iz reprezentacije Engleske

„Pozvao me je Roj i dogovorili smo se da bi u timu Engleske trebalo da budu mladi igrači. Mislim da je najbolje da se sada povučem iz reprezentacije“, naveo je Kol
57 pregleda 0 komentar(a)
Ešli Kol, Foto: REUTERS
Ešli Kol, Foto: REUTERS
Ažurirano: 12.05.2014. 10:09h

Fudbaler Čelzija Ešli Kol povukao se iz reprezentacije Engleske, pošto ga je selektor Roj Hodžson izostavio sa spiska za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, prenijeli su danas britanski mediji.

Kol je na svom Tviter profilu saopštio da neće više igrati za reprezentaciju da bi napravio mjesto mlađim igračima, kao što je Luk Šo iz Sautemptona, koji će gotovo sigurno biti na spisku čije se objavljivanje očekuje danas.

„Pozvao me je Roj i dogovorili smo se da bi u timu Engleske trebalo da budu mladi igrači. Mislim da je najbolje da se sada povučem iz reprezentacije. Imamo sjajnog trenera i ekipu i želim im sve najbolje. Podržavaću ih kao pravi navijač, hvala svima“, naveo je Kol.

Kol ove sezone nije uspio da se izbori za mjesto u timu Čelzija, a u reprezentaciji ga je zamijenio Lejton Bejns. Kol je odigrao 107 utakmica za reprezentaciju.

„Bejns i Šo su sjajni igrači, ove sezone su dokazali da su budućnost Engleske. Bilo je zadovoljstvo igrati 107 utakmica za državni tim“, naveo je Kol.

Bonus video: