Murinjo: Ne vjerujem da Teri i Kol odlaze iz Čelzija

"Redovno šaljem pismene izvještaje upravnom odboru i tu im kažem ono što mislim. Bavim se detaljnim analizama svega što je važno ove sezone"
0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.05.2014. 13:58h

Žoze Murinjo je najavio da će dugogodišnji prvotimci Džon Teri i Ešli Kol i sljedeće sezone nositi dres londonskog kluba.

Upitan na konferenciji za novinare u Londonu da li će predstojeći duel Premijer lige sa Kardifom biti i posljednji za Terija i Kola u dresu Čelzija, trener "plavaca" je odgovorio:

"Ne znam, ali ne vjerujem. Klub zna moj stav o ovom pitanju. Redovno šaljem pismene izvještaje upravnom odboru i tu im kažem ono što mislim. Bavim se detaljnim analizama svega što je važno ove sezone".

Teri i Kol imaju po 33 godine, a obojici ističu ugovori na kraju sezone. To je slučaj i sa Frenkom Lampardom, koji je dvije godine stariji.

"Dejli ekspres" je danas objavio da bi Kol na ljeto da pređe u redove francuskog Monaka, koji je, navodno, defanzivcu Čelzija ponudio dvogodišnji ugovor, uz nedjeljnu platu od 120.000 funti.

Kako tvrdi britanski dnevnik, za Kola su zainteresovani i Mančester Siti i Liverpul, kao i njujorški Red Bulsi.

Kolo prije kraja, Čelzi zauzima treće mjesto na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Mančester sitija i dva manje od Liverpula.

Bonus video: