Mlađi omladinci remizirali sa Luksemburgom

Crna Gora je povela u 55. minutu golom Kukuličića, izjednačio je Kalisa dva minuta prije kraja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.05.2014. 21:32h

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore remizirala je danas u Erpelandžu sa odgovarajućom selekcijom Luksemburga - 1:1.

Izabranici Aleksandra Miljenovića bili su na domak druge pobjede u tri dana, ali je pad koncentracije prilikom prekida u finišu utakmice koštao je naš tim novog trijumfa.

Crna Gora je povela u 55. minutu golom Kukuličića, izjednačio je Kalisa dva minuta prije kraja.

"Bili smo bolji tim tokom većeg dijela utakmice, ali smo propustili veliki broj šansi da na vrijeme riješimo pitanje pobjednika. Na kraju smo zbog toga bili kažnjeni, poslije jednog prekida i praktično jedine opasne situacije pred našim golom. Bez obzira na to, zadovoljan sam - bile su ovo dvije dobre provjere, a i protivnik je pokaao da je dobra reprezentacija koja se ne smije potcijeniti. Igrači su se još jednom uvjerili da nije floskula da danas više nama slabih floskula", rekao je Miljenović za sajt FSCG.

Crna Gora: Đorđe Pavličić, Dragan Grivić, Danijel Zindović (Andrija Vukčević), Jovan Vujović (Dejan Kotorac), Nicola Nilović, Nikola Popović, Anđelo Rudović, Stefan Vukčević (Stefan Milošević), Oliver Šarkić, Zoran Petrović (Filip Kukuličić), Žarko Vilotijević (Stefan Lončar). Selektor: Aleksandar Miljenović.

Bonus video: