Budućnost zanima samo pobjeda protiv Zete

Podgoričani su osvojili sedam bodova u četiri prethodne runde, dok je sastav sa Trešnjice u teškoj poziciji, bez pobjede, na pretposljednjem mjestu sa samo dva boda.
62 pregleda 0 komentar(a)
Igor Ivanović, Budućnost - Mornar, Foto: Boris Pejović
Igor Ivanović, Budućnost - Mornar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.08.2018. 14:58h

Poslije dva meča u kojima nisu uspjeli da postignu pogodak, fudbaleri Budućnosti nadaju se da će golgeterski post prekinuti u duelu petog kola Telekom Prve lige protiv Zete.

Podgoričani su osvojili sedam bodova u četiri prethodne runde, dok je sastav sa Trešnjice u teškoj poziciji, bez pobjede, na pretposljednjem mjestu sa samo dva boda.

"Zeta će imati motiv, kao i sve ekipe koje igraju protiv Budućnosti. Izgubili su posljednje dvije utakmice od OFK Titograda i Iskra. Odigrali smo dobro protiv Lovćena u prethodnom kolu, ali lopta nije htjela u gol. Daćemo sve od sebe da pobijedimo, što se od nas i očekuje i nadam se osvajanju bodova", rekao je napadač Budućnosti Igor Ivanović.

Zbog lakše povrede bivši fudbaler Sutjeske preskočio je prethodni meč protiv Lovćena.

"Dobio sam udarac u susretu protiv OFK Titograda. Zbog toga nisam igrao u susretu sa Lovćenom. Sada sam dobro i nadam se da ću opravdati očekivanja protiv Zete".

Loši rezultati kluba sa Trešnjice ne zavaravaju Ivanovića pred sjutrašnji meč.

"Zeta ima dosta dobrih igrača. Tu su mladi Krstović, štoper Vujačić i grupa sjajnih talentovanih fudbalera. Nadam se da ćemo zaustaviti prije svega Krstovića i uspjeti da slavimo", poručio je Ivanović.

Milivoje Raičević optimista je pred meč sa gradskim rivalom

"Idemo na pobjedu, kao i u svakoj utakmici. Zeta je borbena ekipa sa mladim igračima željnim dokazivanja. Imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca poput Adžovića i Krstovića, koji mogu da zaprijete. Želimo da ih zaustavimo i nametnemo našu pas igre", istakao je Raičević.

Budućnost bi imala više bodova na kontu da su napadači "plavih" bili malo precizniji.

"Nismo imali sreće protiv Lovćena. Pogađali smo prečke i stative. Pokazali smo da smo prava ekipa. Nadam se da će sjutra biti drugačije, kada je u pitanju realizacija i da ćemo uspjeti da pobijedimo", zaključio je Milivoje Raičević.

JWPlayer video mesto

Zeta i Budućnost igraće sjutra od 17 sati na "Trešnjici".

Bonus video: