Martino: Nisam zaslužio da ostanem u Barsi

"Neko očekuje drugu šansu kada misli da zaslužuje da je dobije. A ponekad osjeća da njegov posao nije dovoljno dobar, pa niti očekuje niti traži novu priliku", iskren je Martino
0 komentar(a)
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Herardo Martino, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.05.2014. 19:22h

Bliži se kraj eri Herarda Martina na klupi Barselone, priznao je to i sam trener iz Rosarija jer je svjestan da nije ispunio očekivanja s ekipom koja je jurila sve trofeje ove godine.

Katalonci, istina, i dalje imaju šansu da osvoje Primeru, ali ne zavisi sve od njih. Martino se, reklo bi se po izjavama, već predao.

"Neko očekuje drugu šansu kada misli da zaslužuje da je dobije. A ponekad osjeća da njegov posao nije dovoljno dobar, pa niti očekuje niti traži novu priliku", iskren je Martino koji je pojasnio da nikako nije zadovoljan sezonom:

"Ni za mene ni za Barsu ovo nije dobra sezona, jer su nas zanimali isključivo trofeji. Ne bježim od odgovornosti, niti želim da je prebacim na druge. Imali smo problema za koje se ispostavilo da su teško rješivi", kazao je Martino.

Martino je igračka legenda Njuels old bojsa, ostavio je trag i kao trener tog kluba, a dokazao se i kao selektor Paragvaja s kojim je učestvovao na Mundijalu 2010. godine.

U Evropi je, međutim, zakazao, iako sigurno nije jedini krivac za lošu sezonu Barse.

Bonus video: