Dilema gotovo i ne postoji: Luis Enrike preuzima Barsu

Da je posao blizu realizacije govore i ekskluzivne fotografije na kojima se vidi kako sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta ulazi u vilu za koju se tvrdi da je Enrikeova
2 komentar(a)
Luis Enrike, Foto: Reuters
Luis Enrike, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.05.2014. 16:08h

Herardo Martino na ljeto napušta Barselonu, a klupa je rezervisana za Luisa Enrikea, prenosi madridska "Marka".

Ovakav rasplet se već danima očekuje u Španiji, a da je posao blizu realizacije govore i ekskluzivne fotografije "Marke" na kojima se vidi kako sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta ulazi u vilu za koju se tvrdi da je Enrikeova.

Navodno, njih dvojica i Zubizaretini pomoćnici Albert Valenti i Narsis Hulija su danas oko podna imali sastanak, pa je sadašnji trener Selte glavni kandidat (realno i jedini u ovom trenutku) da zamijeni Martina na klupi "blaugrane".

Enrike ima još godinu ugovora sa klubom iz Viga, a i prošlog ljeta je bio kandidat da preuzme Barsu kada je ostala bez Tita Vilanove.

Tada je, međutim, sve ostalo samo na razgovorima, a najveći problem je predstavljalo to što je Enrike već bio potpisao ugovor sa Seltom, pa Barsa nije htjela da plati traženo obeštećenje da ga angažuje.

Enrike, 43-godišnjak iz Hihona, vodio je Barselonu B od 2008. do 2011. godine, nakon čega je sezonu proveo na klupi Rome.

Bonus video: