Rodžers: Možemo da preteknemo Siti

„Ako postoji ijedan tim koji može da postigne mnogo golova i preokrene ovu situaciju, onda smo to mi”, rekao je trener „redsa”
1 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Brendan Rodžers, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.05.2014. 09:54h

Liverpul je sve dalje od titule, jer je Mančester siti pregrmio najteži meč do kraja sezone, savladao Everton i trasirao put ka peharu.

Trener „redsa” Brendan Rodžers se, ipak, nada da će njihov jedini rival kiksati protiv Aston Vile ili Vest Hema, koje dočekuje na „Etihadu”.

Stručnjak iz Sjeverne Irske ima i rezervnu varijantu - da njegov tim u preostala dva meča, večeras protiv Kristal Palasa i u nedjelju sa Njukaslom, da toliko golova da po gol razlici pretekne „građane”, koji im sada bježe čak devet pogodaka.

„Ako postoji ijedan tim koji može da postigne mnogo golova i preokrene ovu situaciju, onda smo to mi”.

„To će biti naš cilj. Vidio sam to i ranije. Čelzi je pobijedio Vigan 8:0 u posljednjen kolu sezone 2009/2010”.

„Ne pokazujem time nikakvo nepoštovanje prema Njukaslu, ali smo pokazali da možemo da postignemo mnogo golova. Mi nismo tim koji pobjeđuje 1:0”, rekao je Rodžers.

Realnija je, ipak, opcija da Aston Vila ili Vest Hem odole na „Etihadu”, a bivši trener Svonsija smatra da to nije nemoguće.

„Siti čeka težak zadatak. Aston Vila je nevjerovatna u kontri i igra bolje na strani nego kući, a Vest Hem može da bude veoma nezgodan suparnik kada ima svoj dan”.

„Naš rival mora da pobijedi sve utakmice do kraja, čime bi nanizao pet pobjeda, a to je uradio samo jednom ove sezone. Jasno je, dakle, da ništa nije gotovo”, kao da se tješi Rodžers.

Bonus video: