Bokelj odložio prvoligašku promociju

Lider Druge lige Bokelj odigrao je danas bez golova pred svojim navijačima sa ekipom Cetinja
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2014. 22:35h

Lider Druge lige Bokelj remizirao je danas bez golova pred svojim navijačima sa ekipom Cetinja, čime je matematičku promociju odložio makar za još jedno kolo.

Najveća drama viđena je u Ljajkovićima gdje su Bratstvo i Zabjelo, najveći kandidati za ispadanje iz Druge lige, podijelili bodove - 2:2.

Gosti su poveli u trećem minutu golom Bojana Kopitovića, ali je Bratstvo uspjelo da preokrene preko Miloša i Marka Rašovića. Ipak, pet minuta prije kraja regularnog toka Miloš Dragaš je donio važan bod svom timu u borbi za opstanak. Sudija Predrag Radovanović je imao pune ruke posla, pa je tokom meča podijelio čak 15 žutih kartona od kojih je dva dobio igrač gostiju Vladan Mijović koji je zbog toga isključen u 81. minutu.

Remi u Ljajkovićima iskoristilo je Igalo koje je pobjedom nad Jedinstvom pred svojim navijačima "pobjeglo" četiri boda rivalima u borbi za opstanak. Sav posao domaćin je završio u finišu prvog poluvremena - gol za vođstvo postigao je kapiten Pešić u 40. minutu, a tačku na utakmicu stavio je Kovačević četiri minuta kasnije.

Važne pobjede u borbi za baraž upisali su Berane i Kom, dok je Zora morala da se zadovolji samo bodom protiv Arsenala.

Rezultati

Bratstvo - Zabjelo 2:2 (1:1)

Igalo - Jedinstvo 2:0 (2:0)

Ibar - Kom 1:2 (0:2)

Bokelj - Cetinje 0:0

Zora - Arsenal 0:0

Berane - Jezero 1:0 (0:0)

Bonus video: