Čelzi nemoćan i protiv Noriča

Žoze Murinjo u prvoj povratničkoj sezoni na klupi Čelzija neće osvojiti ni jedan trofej
0 komentar(a)
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2014. 18:12h

Žoze Murinjo u prvoj povratničkoj sezoni na klupi Čelzija neće osvojiti ni jedan trofej. "Plavi" su danas na "Stamfordu" odigrali bez golova sa Noričem, ekipom koja je remijem prekinula niz od pet uzastopnih poraza.

Čelzi sada na utakmicu do kraja, ima bod manje od Liverpula i Mančester sitija, koji imaju još dvije utakmice do kraja, tako da je nada da se može iskoristiti kiks rivala otišla u nepovrat. To iz razloga jer je teško vjerovati da dvije najbolje ekipe u ligi ne slave ni u jednoj od četiri utakmice.

Čelzi i nije zaslužio pobjedu, jer nakon blijedog prvog poluvrema u kojem je vrijedna samo stativa Širlea, domaćin je pritiskao u nastavku, ali je samo David Luiz bio blizu golu, ali se sopriječila prečka. Domaćin je tražio i penal, ali se na snimku vidjelo da nije bilo faula nad Edenom Azarom. S druge bstrane, gosti su bili opasni u 72. minutu i Snodgras je savladao Švarxera, ali je Kejhil spasao gol.

Čelzi na trećem mjejstu ima tri boda više od Arsenala, ali i neuporedivbvo bolju gol razliku pa mu direktan plasman u Ligu šampiona nije ugrožen u posljednekm kolu

Bonus video: