Grbljani iz prekida u finišu kaznili promašaje domaćih

"Opet nam se desilo nešto od čega ne možemo da pobjegnemo čitavo prvenstvo. Odigramo solidno, povedemo i kada treba posao mirno privesti kraju, desi se prekid iz koga primamo gol", kazao je trener Rudara, Mirko Marić
0 komentar(a)
Budućnost-Rudar, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Rudar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.05.2014. 08:13h

Još jednom je finiš bio koban za Pljevljake. Ko zna koji put u ovoj sezoni ispustili su praktično dobijen meč, i ko zna koji put u ovoj sezoni kazna je stigla iz prekida.

Samo što je počeo drugi dio, Rudar je poveo.

Korpulentni Milić primio je loptu u šesnaestercu, zagradio se, stvorio sebi poziciju i preciznim udarcem lijevom nogom matirao nemoćnog Radulovića.

U nastavku, propalo je nekoliko kontri i mogućnost da se trijumf ovjeri, što su gosti iskoristili da u 85. minutu izjednače.

Janković je izveo korner, a visoki Ašćerić ostavljen sam da glavom zakuca loptu u gornji desni ugao.

"Opet nam se desilo nešto od čega ne možemo da pobjegnemo čitavo prvenstvo. Odigramo solidno, povedemo i kada treba posao mirno privesti kraju, desi se prekid iz koga primamo gol. Nema kukanja, idemo dalje", kazao je trener Rudara, Mirko Marić.

"U prvom poluvremenu smo dobro parirali domaćinu, ali smo onda primili gol u najgorem momentu, početkom nastavka. Međutim, momci su upravo tada pokazali karakter, zaigrali bolje i, mislim zasluženo stigli do izjednačenja" riječi su stratega Grblja, Aleksandra Nedovića.

Rudar - Grbalj 1:1 (0:0)

Pljevlja - Stadion pod Golubinjom. Gledalaca: 500. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Boban Krstev i Ivan Bogdanović (Cetinje). Strijelci: Milić 47 - Ašćerić 85. Žuti kartoni: Đurić (Rudar), I. Bogdanović, (Grbalj).

Rudar: Radanović, Noma (Fatić), Tomašević, Igumanović, Mijušković, Milić, Đurić, Kato, Jovanović (Talović), Nestorović, Vlahović.

Grbalj: Radulović, Janković, N. Bogdanović, Međedović (Ašćerić), I. Bogdanović, Carević, Manojlović, Pepić, Milojko, Ahčin (Obradović), Handa (Đalović).

Bonus video: