Kasiljas na golu, vraća se Kedira

"Nije fer da ne igra mjesec dana dok se sprema za finale Lige šampiona", kazao je Anćeloti, govoreći o predstojećem meču protiv Valensije
52 pregleda 1 komentar(a)
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.05.2014. 20:27h

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da će Iker Kasiljas braniti u španskom fudbalskom prvenstvu, prvi put od januara prošle godine.

"Kasiljasu je potrebno da igra u narednih mjesec dana. Nije fer da ne igra mjesec dana dok se sprema za finale Lige šampiona", kazao je Anćeloti, govoreći o predstojećem meču protiv Valensije.

Španski golman je posljednji put branio u Primeri januara 2013. godine i od tada je igrao samo u Ligi šampiona, dok je gol "kraljevskog" kluba u domaćem prvenstvu čuvao Dijego Lopes.

Anćeloti je danas, takođe, najavio da će Sami Kedira biti na klupi, prvi put poslije operacije koljena u novembru prošle godine.

Njemački fudbaler je pokidao ligamente koljena u prijateljskom meču protiv Italije.

"Biće na klupi protiv Valensije. Moramo biti oprezni. On je dobro, ali mora malo po malo da se vraća", naveo je Ančeloti.

Ekipa Karla Anćelotija trenutno je treća na tabeli Primere sa 82 boda, šest manje od prvoplasiranog Atletika, sa kojim će igrati i finale Lige šampiona, ali od gradskog rivala ima meč manje.

Meč između Reala i Valensije igra se sjutra od 21.00.

Bonus video: