Benfika i Sevilja u finalu, Vučinić dobio crveni karton na klupi

Benfika je do finala došla sa 0:0 u Torinu protiv "Stare dame", nakon što je portugalski tim u prvom meču kod kuće slavio 2:1, i tako spriječio Juventus da igra finale na svom stadionu
74 pregleda 28 komentar(a)
Benfika, Foto: Beta/AP
Benfika, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.05.2014. 21:49h

Sevilja i Benfika plasirali su se večeras u finale Lige Evrope, eliminisavši Valensiju i Juventus.

Benfika je do finala došla sa 0:0 u Torinu protiv "Stare dame", nakon što je portugalski tim u prvom meču kod kuće slavio 2:1, i tako spriječio Juventus da se nađe u finalu, koje je na programu 14. maja upravo u Torinu.

Benfika je utakmicu završila sa dva igrača manje, jer su u 67. i 89. minutu Enco Perez, odnosno Lazar Marković dobili crvene kartone.

Srpski internacionalac je isključen je tri minuta nakon što je u 86. minutu napustio teren (zamijenio ga je Miralem Sulejmani), zbog verbalnog sukoba sa napadačem Juventusa Mirkom Vučinićem, koji je dobio istu kaznu, takođe dok se nalazio na klupi.

Valensija je do početka sudijske nadoknade imala vođstvo od 3:0 protiv Sevilje, golovima koji su postigli Sofijan Feguoli u 14. minutu, Beto autogolom u 26. i Žeremi Matije u 69. minutu, odnosno rezultat koji je domaćina vodio u finale.

Međutim, slavlje Valensije je pokvario Stefan Mbia koji je postigao gol za 1:3, koji je bio dovoljan za prolaz, jer je Sevilja u prvom meču slavila 2:0...

Bonus video: