Tajna neobičnog dresa: Srećni tepih za Rostov

Jedan navijač kluba iz grada na Donu je nakon poraza na „Rostov areni“ od Krila Sovjetov (0:1) odlučio da na stadion, kao amajliju, donese ni manje ni više nego tepih! Ostalo je istorija...
0 komentar(a)
Tepih, Foto: Twitter
Tepih, Foto: Twitter
Ažurirano: 23.08.2018. 16:09h

Svijet je preplavila fotografija dresa Rostova, koji je odmah zaradio epitet najružnijeg svih vremena.

Ali, pozadina priče o četvrtoj garnituri, koja vjerovatno nikada neće biti nošena na zvaničnim utakmicama, veoma je zanimljiva.

Jedan navijač kluba iz grada na Donu je nakon poraza na „Rostov areni“ od Krila Sovjetov (0:1) odlučio da na stadion, kao amajliju, donese ni manje ni više nego tepih!

Mahao je njim tokom utakmice protiv Jeniseja iz Krasnojarska, koju je tim slavnog Valerija Karpina dobio 4:0.

Nakon zanimljivih komentara navijača na društvenim mrežama, uprava Rostova je pronašla tog navijača i pozvala ga da donese tepih u trening centar.

Sa svojom amajlijom se fotografisao sa igračima, a klub je odlučio da tu marketinšku akciju unovči i pozvala navijače da naruče dres po cijeni od 32 eura.

I ne može ništa da izgubi, jer će se proizvesti samo onoliko dresova koliko se naruči. Inače, tri standardne garniture dresova Rostova, koje proizvodi španska „Homa“, izgledaju sjajno, što možete pogledati na OVOM LINKU.

Bonus video: