Martines: Protiv Sitija idemo na pobjedu

"Ne bi trebalo da bude sumnje u nas. Mi na teren ne izlazimo da nekome učinimo uslugu, već da odradimo posao za nas", rekao je Martines, a prenose britanski mediji
9 komentar(a)
Roberto Martinez, Foto: Reuters
Roberto Martinez, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.05.2014. 12:58h

Trener Evertona Roberto Martines izjavio je danas da će njegovi igrači ići na pobjedu protiv Mančester sitija u Premijer ligi, iako to ide u korist i najvećem, gradskom rivalu Liverpulu.

"Uvijek sam osjećao da odnos između dva kluba u gradu ima posebna poglavlja, a siguran sam da će i predstojeće biti fascinantno. Ne bi trebalo da bude sumnje u nas. Mi na teren ne izlazimo da nekome učinimo uslugu, već da odradimo posao za nas", rekao je Martines, a prenose britanski mediji.

Fudbaleri Liverpula, dva kola prije kraja šampionata, imaju tri boda i utakmicu više od Mančester sitija, s kojim se Everton sastaje u subotu.

"Želimo da pobijedimo u svakoj utakmici. Svi bodovi su nam dragocjeni u borbi za četvrto mjesto sa Arsenalom i ne možemo da priuštimo sebi da ne pružimo maksimum. Pomaganje drugim ekipama... nije način na koji mi radimo naš posao. Koncentrisani smo samo na pobjede za nas same", rekao je Martines.

Everton u Premijer ligi zauzima peto mjesto sa 69 bodova, četiri manje od četvrtoplasiranog Arsenala, koji trenutno zauzima mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Liverpul će u ponedjeljak, 5. maja gostovati Kristal Palasu.

Utakmica između Evertona i Mančester sitija igraće se u subotu od 18.30 na stadionu Gudison park.

Bonus video: