Murinjo: Odlučili su detalji, čestitke Atletiku

Kontrolisali smo meč zo 60. minuta, ali polufinala i sve velike utakmice odlučuju detalji, i to najsitniji detalji. Čestitke Atletiku
5 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.04.2014. 21:37h

Stižu i prve reakcije sa "Stemford bridža". Pred kamere televizije "Skaj" prvi je stao poraženi - Žoze Murinjo...

"Jedan minut u drugom poluvremenu je odlučio sve. Bio je to minut kada je golman Atletika na nevjerovatan način odbranio udarac glavom Džona Terija. Nije prošlo puno, a dosuđen je penal za Atletiko, koji je prelomio utakmicu".

Atletiko je slavio u Londonu sa 3:1 i osigurao madridski derbi u finalu Lige šampiona.

Murinjo je potom nastavio...

"Nakon toga jednom timu je moral porastao, drugom je pao. Kontrolisali smo meč zo 60. minuta, ali polufinala i sve velike utakmice odlučuju detalji, i to najsitniji detalji. Čestitke Atletiku, pokazali su da su velika ekipe. Sve ono što rade ove godine u španskom prvenstvu i u Ligi šampiona je fantastično", komenentarisao je Murinjo.

Portugalac nije želio da kuka...

"Ne želim da budem kritičan prema igračima, dali su sve od sebe. Imali smo probleme sa povredama, suspenzijama, sa igračima koji nemaju pravo da igraju Ligu šampiona. Razočarenje je normalno nakon poraza, ali sam ponosan na moj tim. Sve bi bilo drugačije da smo poveli 2:1, a mogli smo, moral bi nam tada porastao".

Sve su prilike da Čelzi završava sezonu bez trofeja, ali Murinjo nije kukao...

"Sljedeće sezone bićemo još bolji nego ove - to je cilj svih nas. Mladi igrači će biti bolji, imaćemo neke koji nisu mogli da igraju Ligu šampiona. Sve skupa, Čelzi će biti bolji tim".

Bonus video: