Roben: Ne zanima me ko će u finale, Real osvaja titulu

"Zaista me ne zanima ko će da pobijedi u Londonu. Gledao sam prvu utakmicu prošle nedjelje i utakmica nije imala nikakve veze sa fudbalom", rekao je Roben za Skaj sport
2 komentar(a)
Roben, Foto: Beta/AP
Roben, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.04.2014. 11:03h

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben, čija ekipa neće odbraniti titulu prvaka Evrope posle teškog poraza od Real Madrida, rekao je da ga ne zanima ishod druge polufinalne utakmice između Čelzija i Atletika iz Madrida, pošto "to nije fudbal".

Bajern je sinoć na svom terenu izgubio od Real sa 4:0 u revanšu polufinal i ukupnim rezultatom 0:5 završio takmičenje.

"Zaista me ne zanima ko će da pobijedi u Londonu. Gledao sam prvu utakmicu prošle nedjelje i utakmica nije imala nikakve veze sa fudbalom", rekao je Roben za Skaj sport.

Roben je ocijenio da Real osvojiti Ligu šampiona.

"Poštujem Žozea Murinja i Dijega Simeonea, svako radi na svoj način, ali mislim da će Real trijumfovati. Želim mu sve najbolje", dodao je Roben i okrenuo se svom timu.

"Mislim da ne možemo sve da odbacimo zbog tog poraza. U redu, izgubili smo sa 4:0 u Ligi šampiona, ali ne smijemo da budemo negativni, bilo je i dobrih stvari u sezoni. Osvojili smo Bundes ligu uz brojne rekorde, plasirali se u finale Kupa, četvrti put u poslednjih pet godina smo bili u polufinalu Lige šampiona, a tri puta u pet godina smo igrali u finalu. Real je ovog puta bio bolji od nas", istakao je Holanđanin.

Bonus video: