Đurišić: Mogren vjeruje u čudo

"Moramo istovremeno da napadamo, ali i da pazimo da ne primimo gol, jer bi u tom slučaju bilo puno teže, da ne kažem nemoguće", kaže Milan Đurišić
0 komentar(a)
Mogren, Foto: Savo Prelević
Mogren, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.04.2014. 16:09h

Mogren ima težak zadatak da sjutra na Lugovima nadoknadi dva gola minusa iz prve utakmice protiv Mladosti (2:0 za domaćina).

Budvani se, ipak, ne predaju, smatraju da je zaostatak - dostižan.

"Nije sve izgubljeno, pokušaćemo da nadoknadimo minus, u meč ćemo ući jako motivisani. Moramo istovremeno da napadamo, ali i da pazimo da ne primimo gol, jer bi u tom slučaju bilo puno teže, da ne kažem nemoguće. Eventualno rano vođstvo bi nam puno pomoglo, jer bi u tom slučaju mogli strpljivije da odigramo do kraja i da vrebamo drugi gol", kaže ofanzivni vezista Mogrena Milan Đurišić.

Budvani bi odmah potpisali i penale...

"Zašto da ne, kada imamo tako veliki zaostatak iz prvog meča, prihvatili bi da i mi pobjedimo 2:0 i da se odluči penalima. Biće teško, ali vjerujemo", kaže Đurišić.

Revanš na Lugovima igra se sjutra u 16.30 sati.

Mogren je dva puta do sada igrao finale Kupa, oba puta su odlučivali penali - Budvani su 2008. godine slavili protiv Budućnosti, ali su tri godine kasnije imali manje sreće protiv Rudara.

Bonus video: