Jovović: Vjerujemo u prolaz u finale

"Imamo iskustvo i kvalitetan tim, koji je već ove sezone mnogo puta pokazao i dokazao da zna da odigra na rezultat", kazao je napadač Petrovca Saša Jovović
0 komentar(a)
Petrovac-Lovćen, Foto: Savo Prelević
Petrovac-Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.04.2014. 15:14h

Put do finala Kupa, takmičenja za koje ih vežu najljepše klupske uspomene, Petrovčane vodi preko Lovćena.

Remi bez golova pod Malim brdom prije tri sedmice daje Cetinjanima ulogu favorita pred svojim navijačima, ali ni gosti nisu bez šansi. Svaki remi sa postignutim golom, četu Milorada Malovrazića odveo bi u veliko finale.

"Imamo iskustvo i kvalitetan tim, koji je već ove sezone mnogo puta pokazao i dokazao da zna da odigra na rezultat. Sve misli su nam okrenute ka revanšu na Cetinju. Lovćen je ekipa o kojoj je izlišno trošiti riječi, a i ove sezone već smo odigrali dosta duela, tako da se zaista dobro poznajemo. Teško je reći šta može presuditi. Najvažnije je da koncentracija u svim linijama tima u svakom trenutku bude na najvećem nivou. Vjerujemo u prolaz u finale", rekao je napadač Saša Jovović.

Gosti će i ovoga puta biti oslabljeni neigranjem Golubovića i Pejakovića zbog kartona, dok su pod znakom pitanja nastupi Ivanovića i Čelebića zbog povreda.

Bonus video: