Čeh i Teri trenirali pred meč sa Atletikom!

Ne bi bilo ništa čudno da trener londonskog kluba Žoze Murinjo nije prošle sedmice izjavio da je za obojicu završena sezona.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 12:23h

Kakvo iznenađenje u kampu Čelzija - kapiten Džon Teri i Petr Čeh trenirali su danas, uoči sjutrašnjeg revanša polufinala Lige šampiona sa Atletiko Madridom.

Ne bi bilo ništa čudno da trener londonskog kluba Žoze Murinjo nije prošle sedmice izjavio da je za obojicu završena sezona.

"Čeh je završio sezonu. Što se tiče Terija, on će nam se pridružiti samo u slučaju da 24. maja budemo igrali finale Lige šampiona", rekao je Portugalac na konrefenciji za novinare u Madridu, po završetku prvog meča.

I jedan i drugi zamijenjeni su na "Visene Kalderonu" zbog povreda i bili su otpisani za revanš...

Je li ovo nova Murinjova smisalica, ili su se Čeh i Teri mimo prognoza naprasno oporavili, vidjeće se sjutra dva sata prije početka meča kada se objave zvanični sastavi.

Teri je odradio cijeli trening sa ekipom, bez ikakve poštede, dok je Čeh zagrijavao sa saigračima, a onda nastavio odvojeni rad sa golmanima.

Na pitanje da li je spreman, češki golman je za televiziju "Skaj" odgovorio:

"Naravno".

U odnosu na prvi meč Čelzi će biti jači za Edena Azara i Semija Etoa, koji su se oporavili od povreda i takođe su odradili cijeli trening sa ekipom.

Neće biti Lamparda i Obi Mikela, koji su suspendovani, dok Matić i Salah nemaju pravo nastupa u Ligi šampiona, jer su već nastupali za Bazel, odnosno Benfiku.

Atletiku će nedostajati suspendovani kapiten Gabi.

Prvi meč završen je bez golova 0:0, revanš je sjutra na "Stemford bridžu".

Galerija

Bonus video: