Roben: Pretvorićemo „Alijanc arenu” u pakao

"Dobro znam kakvu opsesiju imaju u Madridu sa čuvenom desimom. Uvijek se nadaju da će je osvojiti, ali sumnjam da su igrači Reala gladniji uspjeha od nas", poručio je Roben
6 komentar(a)
Arjen Roben, Foto: Reuters
Arjen Roben, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2014. 09:15h

Real Madrid sjutra stiže na „Alijanc arenu” da brani 1:0 iz prvog meča polufinala Lige šampiona, ali je Arjen Roben ubijeđen da njegov bivši klub neće uspjeti u toj namjeri i da će Bajern braniti titulu u Lisabonu.

„Igramo na našem stadionu i želimo da ispunimo zahtjev Karl-Hajca Rumenigea, zbog čega ćemo pretvoriti 'Alijanc arenu' u pakao”, rekao je holandski reprezentativac za „Bild”.

Roben je poručio da niko ne smije da sumnja u njihov motiv.

„Mogu da obećam da ćemo se boriti svim srcem i da niko neće moći da kaže da nismo dali maksimum. Vjerujem da ćemo igrati finale u Lisabonu”, poručio je strijelac odlučujućeg gola u prošlogodišnjem finalu sa Borusijom.

On se osvrnuo i na želju Reala da osvoji jubilarnu, 10. titulu prvaka Evrope.

"Dobro znam kakvu opsesiju imaju u Madridu sa čuvenom desimom. Uvijek se nadaju da će je osvojiti, ali sumnjam da su igrači Reala gladniji uspjeha od nas. Osvojili smo titulu prošle godine i želimo da budemo prva ekipa koja je odbranila pehar u Ligi šampiona", poručio je Roben.

Bonus video: