Teljo napušta Barselonu

Prepreku ostvarenju transfera mogla bi predstavljati visina obeštećenja, jer Barselona za njega traži 10 miliona eura s obzirom da ima ugovor do 30. juna 2018. godine
1 komentar(a)
Kristijan Teljo, Foto: Whosay.com
Kristijan Teljo, Foto: Whosay.com
Ažurirano: 27.04.2014. 09:28h

Postalo je izvjesno da će Kristijan Teljo, koji je u dosadašnjem dijelu sezone sakupio 27 nastupa, tokom ljetnog prelaznog roka napustiti redove Barselone.

Kako prenosi katalonski "Sport", za njegove usluge interesuju se Liverpul i Porto, koji želi da osvježi ekipu, nakon loše sezone.

Prepreku ostvarenju transfera mogla bi predstavljati visina obeštećenja, jer Barselona za njega traži 10 miliona eura s obzirom da ima ugovor do 30. juna 2018. godine.

Inače, Katalonce očekuje buran prelazni rok. Sigurni su odlasci Vitkora Valdesa, Hoze Manuela Pinta, Karlesa Pujola, Džonatana Dos Santosa, Isaka Kuenke, Ibrahima Afelaja, a vjerovatno Aleksa Songa i Dani Alvesa.

Kada su dolasci u pitanju, mediji plasiraju mnogo špekulacija, ali Barselona je završila posao kada su u pitanju transferi golmana Borusije Menhengladbah Mark-Andre ter Štegena (obeštećenje oko 12 miliona eura) i Alena Halilovića, koji će pojačati Barselonu B.

Bonus video: