Janković primakao Dečić nižem rangu

"Bila je teška utakmica u kojoj nismo zaslužili poraz, ali šta je tu je. Borićemo se do kraja i igrati na pobjedu u svakom duelu", rekao je Fuad Krkanović, trener Dečića
0 komentar(a)
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.04.2014. 08:18h

Dečić i Grbalj odigrali su pravi derbi začelja pun ritma i želje.

Grbalj je ipak bio srećnija ekipa i došao je do tri velika boda, dok je Dečić umanjio šanse za opstanak.

U prvom dijelu su obje ekipe imale po dvije sjajne šanse.

Prvo je domaćin zaprijetio preko Boža Markovića na ubacivanje Sanibala Orahovca, da bi potom kapiten gostiju Branislav Janković zatresao prečku nakon kornera Dražena Međedovića.

Orahovac je sredinom prvog dijela pronašao usamljenog Fetima Kasapija, ali je Mileta Radulović sjajno odbranio.

U nastavku je pritiskao Dečić, stvarao šanse kao na traci, ali su gosti preko Jankovića iz jedine šanse došli do pogotka sredinom nasatavka.

"Naša ekipa je mlada i normalne su oscilacije, ali su danas igrači ostavili srce i uz puno sreće protiv kvalitetnijeg rivala došli do važne pobjede", kazao je trener gostiju Aleksandar Nedović.

Dečić je u finišu propustio par zicera za izjednačenje.

"Bila je teška utakmica u kojoj nismo zaslužili poraz, ali šta je tu je. Borićemo se do kraja i igrati na pobjedu u svakom duelu", rekao je Fuad Krkanović, trener Dečića.

Dečić - Grbalj 0:1 (0:0)

Tuzi - Stadion Dečića. Gledalaca: 2300. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Đorđije Ražnatović (Cetinje), Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelac: Janković 66.

Dečić: Đoković, Vučković, Mihailović, Ljuljđuraj (Kuč), Padović (Salihi), Popović, Zlatičanin, Kasapi (Seratlić), Pepić, Orahovac, Marković

Grbalj: Radulović, Obradović, I. Bogdanović, Manojlović, Glavan, MIlojko, Ahčin, N. Bogdanović (Ašćerić), Pepić, Međedović (Magud), Janković (Kalić).

Bonus video: