Bez golova i šansi na Starom aerodromu

Mladost je u tom dijelu igre prijetila samo nakon kornera, viđena su četiri udarca iz ugla, ali bez opasnosti po gol Pljevljaka
0 komentar(a)
FK Mladost, Foto: Zoran Đurić
FK Mladost, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 27.04.2014. 08:33h

Mladost i Rudar odigrali su bez golova i šansi po jakom pljusku i natopljenom terenu na Starom aerodomu.

Automobili parkirani iza golova bila su maltene jedina mjesta iz kojih mogla da se “posmatra” jučerašnja utakmica, a kako li je tek bilo akterima na terenu...

U prvom poluvremenu nije viđen bukvalno nijedan pokušaj da se ugorozi protivnički gol. Fudbaleri su se trudili koliko su mogli, ali je lopta teško mogla da se kontroliše na pravi način...

Mladost je u tom dijelu igre prijetila samo nakon kornera, viđena su četiri udarca iz ugla, ali bez opasnosti po gol Pljevljaka.

U nastavku je kiša pojačala, a utisak je i želja fudbalera, pa je uprkos nemogućim uslovima viđen po jedan dobar pokušaj.

Luka Mirković je šutrao iz daljine za Mladost u 58. minutu, ali neprecizno pored gola, da bi šest minuta kasnije na sličan način uzvratio Vlahović.

Sve do finiša nije bilo prave opasnosti, a onda je Rudar imao jedinu polušansu na meču, Igumanović je centrirao, ali Vlahović nije bio precizan glavom.

Gosti su zadovoljniji bodom, dok Mladost nije uspjela da pobjegne iz zone baraža.

Mladost - Rudar 0:0

Podgorica - Stadion Mladosti. Gledalaca: 100. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar i Nikola Radulović (Podgorica)

Mladost: Dragojević, Živković, Lagator, Zečević, Mirković, Mugoša, Savićević (Kejto), Burzanović, Radulović, Novović, Lakić.

Rudar: Radanović, Noma (Fatić), Gordić, Igumanović, Mijušković, Sekulić (Milić), Đurić, Kato, Jovanović, Nestorović, Vlahović.

Bonus video: